Om os

Nordic Industry

Vores vision

Vi hos Nordic Industry ved at såfremt tidsfrister ikke overholdes, kan det have enorme konsekvenser. Derfor gør vi alt for at kunne levere den ønskede opgave til aftalt tid, til aftalt pris.
Vi har kommunikation som et af vores nøgleord, da vi her kan sikre kunden står bedst muligt stillet. Derved kan de omkring liggende aktioner sikres hvad enten det er andre faggrupper, produktion eller lign.
Vi sætter en ære i at levere alle opgaver til samme kvalitet, både af udført arbejde, men ligeledes med samme niveau af dokumentation samt evt. efter træning af brugere.
For at have miljø med i vores daglige arbejde, har vi taget følgende aktioner:

For at mindske papir forbrug, benytter vi elektronisk dokumentation. Det vil sige efter endt opgave, vil der blive leveret USB stik med både billeder og rapporter for det udførte arbejde.
Derudover fokusere vi på at minimere affald ved korrekt beregning, det affald som der måtte komme bliver sorteret efter gældende regler.

Udtalelser

Kundernes erfaringer

Nordic Industry har daglig fokus på vores automation med vores DCS samt PLC systemer. En fornøjelse at kunne give opgaver og have ro i maven til at udførslen bliver korrekt med vores samarbejde til test og aflevering.

Pharmaceutical company

Vi havde fornøjelsen af Nordic Industry til optimering af vores tavler. Vi står nu med et klart overblik over indhold samt klarhed over hvordan vi kan udvidde i fremtiden.

Producerende virksomhed

Takker meget gange for godt samarbejde. Vi har stor tiltro til jer hos Nordic Industry og en glæde at modtage komplet dokumentation for udførte opgaver.

Kan anbefales.

Pharmaceutical company

Speciale

Vores specialer

Vi hos Nordic Industry, er konstant i udvikling og altid åbne over for udfordringer som vi er sikre på vi kan løse i samarbejde med kunden. Vi er løbende på efteruddannelse for at sikre vi er opdateret på aktuelle områder og derved klar til at påtage os hvad end der måtte komme

Vi tilbyder blandt andet følgende:

Rådgivning.
Vi fungerer ofte som rådgiver – hvad angår teknik, økonomi, sikkerhed & miljø i forbindelse med såvel løsning som installation.

El installation.
Vi levere alle former for eltekniske opgaver. Fra renovering af eksisterende installationer til komplet el entreprise.

Automation.
Vi kan levere automation blandt andet inden for følgende systemer:

  • Siemens
  • Rockwell / Allen-Bradley
  • ABB
  • DeltaV

Kvalitetsikring.
Vi levere uanset opgavens størrelse komplet billede dokumentation for udført arbejde. Alle data bliver samlet og fremsendt på mail således at vi både skåner miljøet, samt sikre alt indformation bliver videregivet.

Vores kvalitetssystem benytter blandt andet GAMP5-guidelines, for at sikre design, funktionalitet og krav dokumenteres og testes.

Aut. El-installatør med kvalitet og bæredygtighed i højsædet

Adresse

Nordhøjvej 13,
4640 Store Torøje

Lundtoftevej 207,
2800 Kongens Lyngby

Sociale medier

Nordic Industry ApS - CVR 40558969